22. maj 2013

Et døgn med politiet



Uddrag af døgnrapporten fra Midt og Vestsjællands Politi
fra søndag den 19. maj klokken 0700 til mandag den 18. maj klokken 07.00

Mistænkeligt forhold – Køge havn – Køge
Kl. 1003 ringede en 33-årig mand med bopæl i Sverige til politiet, idet han netop havde set to mænd tage nogle geværer fra et skur og lægge dem i bagagerummet på en bil. En politipatrulje fik kort efter kontakt til de to mænd og bilen. Det viste sig, at de to mænd i forbindelse med oprydning i et skur havde fundet to gamle luftgeværer – begge mænd havde i øvrigt jagttegn.


Spirituskørsel – Hovvej – Jerslev Sjælland/Kalundborg
Kl. 1245 standsede politiet en 46-årig mand fra Jerslev Sjælland. Den 46-årige virkede påvirket af alkohol og blev derfor sigtet for spirituskørsel. Han blev anholdt til udtagelse af en blodprøve og blev løsladt bagefter.


Lov om euforiserende stoffer – Hovedgaden – Kalundborg
Kl. 1753 fandt politiet et mindre ”skunklaboratorium” i et soveværelse på adressen. En 30-årig mand havde indrettet en del af sit soveværelse som et skunkdrivhus med lamper, varme og ventilation. Den 30-årige blev sigtet og politiet beslaglagde et mindre antal skunkplanter. Politiet var på adressen i anden anledning.


”Narkokørsel” - Køge Bugt Motorvejen – Køge
Kl. 1926 blev en 21-årig mand fra Ishøj standset af en politipatrulje. Politipatruljen bemærkede, at den 21-årige sad og røg en joint, imens han kørte bil. Den 21-årige blev sigtet og var kortvarigt anholdt.