18. feb. 2013

Efter X Factor


Zaina fra Ubby vil videre med sin egen musik

Zaina Seguija. Hun er 16 år og bor på Hovedgaden i Ubby. De seneste uger er hun blevet landskendt for sit sangtalent via DR showet X Factor.
Hun var tippet som kandidat til den endelige sejr, men i fredags røg hun overraskende ud. Først, da hun ikke fik seerstemmer nok, og dernæst da dommer Anne Linnet vendte tommelfingeren ned og sendte hende ud af konkurrencen.

Sket er sket
Jeg er skuffet, men sket er sket”, siger Zaina en af dagene derpå. Hun synes, det var en meget taktisk afgørelse af Anne Linnet.
Men de unge plejer jo altid at være en trussel i X Factor”, tilføjer hun.
Hun har ingen planer om at stille op igen.
Sådan noget gør man kun en gang”, siger hun.
Nu vil hun videre med sit liv og sin egen musik. Der er allerede snak om indspilning af en demo CD, der vil blive hjulpet på vej af hendes mentor, Thomas Blachman.
Fra næste mandag bliver hun genforenet med sine skolekammerater på Kalundborg Gymnasium og så kan en almindelig hverdag begynde.

Stort småt om Zaina
Mandag live chattede hun i DR. Der var mange fans, der gav udtryk for deres store skuffelse over Zainas exit, og der blev spurgt til stort og småt.
Hun afslørede, at hun ikke har nogen kæreste, men at hun er til søde fyre, som er sjove. Hun går ikke så meget op i udseende, men god stil og personlighed får fem stjerner, fastslog hun.
Hun syr meget af sit tøj selv, hun elsker at se anderledes ud og tjekker tit i lookbook.com for inspiration.

Thomas er skøn
Hun synes Thomas Blachman er en skøn, kærlig mand, og hun er lykkelig for de mange nye bekendtskaber hun har fået via deltagelsen i X-Factor.
Den jakke, hun havde på den sidste aften, havde kostet 6000 kroner, og den måtte hun desværre ikke beholde, fortalte Zaina.
Hun synes konkurrenten Amanda er genial, men i øvrigt vil hun ikke stemme på nogen af dem, der stadig er med i konkurrencen, for hun synes, de alle er dejlige mennesker.