31. jan. 2013

Lynghuset genåbner i Algade 15 i Gørlev

Charlotte Haue Hansen, ny indehaver af
Lynghuset i Gørlev. Foto: Jens Nielsen
Gørlev får fra i morgen, fredag den 1. februar 2013, en helt ny blomsterforretning. Charlotte Haue Hansen, der for halvandet år siden startede Helsingehus Blomster, har overtaget Lynghuset og genåbner nu i nye lokaler, Algade 15, skråt overfor Netto.

Som følge af det nye forretningsprojekt lukker Charlotte Helsingehus Blomster, som har haft til huse i gårdbutikken Helsingehus i Vinde Helsinge.

Der har Charlotte Haue Hansen været glad for at være, siden hun startede for sig selv for godt  halvandet år siden. Med placeringen på Algade i Gørlev forventer hun dog, at nogle flere strøgkunder kigger indenfor i hendes butik.

I butikken kan kunderne også blive ekspederet af Lisbeth Lundgaard, som de sandsynligvis kender fra det tidligere Lynghuset. Hun har i øvrigt for år tilbage stået for oplæringen af Charlotte Haue Hansen i blomsterhåndværket, så det er to tidligere kolleger, der nu mødes igen i de nye rammer.

Lokalnyt-Kalundborg blev torsdag lukket ind bag facadens mørke papir for at smugkigge lidt på, hvad der venter i butikslokalet, som åbner fredag morgen den 1. februar klokken 09.00. Her stod, endnu ikke pakket ud, Lynghusets nye facadeskilt, men det skal nok være på plads til i morgen, lovede de de to travle blomsterpiger.